Една от най-красивите бизнесдами у нас Аниела Милушева,  влиза в

...
Една от най-красивите бизнесдами у нас Аниела Милушева,  влиза в
Коментари Харесай

Набедена за любовница на Митьо Очите реши да си пробва късмета в Ергенът

 Една от най-красивите бизнесдами у нас Аниела Милушева,  влиза в борбата за сърцето на Виктор Стоянов - основния воин в риалити шоуто " Ергенът “, което скоро ще се завърти по bTV.

Дъщерята на шефа на Мултигруп е решила да се пусне в конкуренцията, защото сега сърцето й е свободно.  " Не съм рискова персона, само че боготворя надпреварите и спорта. Не инцидентно имах състезателен магазин ", споделяне Аниела.

В сантименталното предаване тя  ще влезе в открита борба с 20 девойки за сърцето на 31-годишният фитнес инструктор и модел Виктор Стоянов. Красивата Аниела е някогашна другарка на пернишкия предприемач Димитър Борисов – Гърнето.

След като се разделиха моделката отпътува за Монако, където изгледа от първа линия Формула 1. Именно там взе акъла на австралийския водач Даниел Рикардо, който бе впечатл  ен от пернишката хубавица.

Милушева не е златотърсачка, нито плеймейтка.

" Имам пари и не съм от дамите, които ще вървят с мъже, с цел да ги спонсорират. Това не е годно за мен. Освен това, в случай че ми би трябвало нещо сама ще си го купя, няма да очаквам някой да го направи “, споделя Анелина,  цитирана от  " “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР